ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ RENAULT В УКРАЇНІ

· Renault - європейський лідер з виробництва електромобілів;

· лінійка електромобілів Renault на «Plug-In Ukraine» і тур Renault ZOE;

· анонс старту продажів електромобілів Renault в Україні.

В умовах стрімкого розвитку електромобілів в Європі Renault впевнено зберігає свої лідерські позиції завдяки найбільшому модельному ряду електромобілів, які здатні задовольняти найрізноманітніші вимоги. Кожний проданий електромобіль в Європі та кожен другий в Франції - електромобіль марки Renault.

Протягом 5 років (2011-2016 рр.) було реалізовано 112 627 електромобілів Renault, серед яких компактний міський автомобіль ZOE, комерційний автомобіль Kangoo ZE, компактний двомісний квадроцикл Twizy та розкішний седан Fluence/SM3 ZE (найбільш популярний електромобіль в Кореї).

Основними ринками продажу електромобілів Renault є Франція, Норвегія, Великобританія і Німеччина.

Головною перевагою для споживача Renault ZOE є рекордний пробіг в 400 км (в циклі NEDC), який забезпечує новий акумулятор Z.E. 40. Новий електромобіль ZOE виробляється на заводі Renault у Фліні (Франція). Також ще більш досконалим став Kangoo ZE, який отримав новий запас ходу в 270 км (в циклі NEDC), що на сьогодні є кращим показником серед комерційних електромобілів.

Враховуючи стрімкий ріст попиту на електромобілі в Європі, а тепер уже і в Україні, бренд Renault представив свою лінійку електромобілів в рамках міжнародної виставки електротранспорту і гібридів «Plug-In Ukraine», яка проходила з 7 по 9 квітня у Києві. На виставці було представлено 3 електромобіля Renault, серед яких комерційний Kangoo ZE, квадроцикл Twizy та міський хетчбек ZOE. Експозицію Renault відвідало більше 2000 чоловік.

Також відвідувачі виставки мали можливість протестувати нові для українського ринку Renault ZOE та Renault Twizy, щоб  відчути всі переваги представлених електромобілів в реальних умовах.

Враховуючи європейські тренди у сфері захисту навколишнього середовища та зростаючий попит на електромобілі, Renault працює над проектом запуску продажів електромобілів в Україні. В рамках цього проекту у квітні 2017 року стартує  ZOE тур на електромобілях Україною. Метою туру є тестове випробування інфраструктури для електромобілів  в трьох містах України (Київ, Одеса, Львів). Під час туру будуть перевірені зарядні станції на можливість правильної зарядки електромобілів Renault. Головними героями туру є спеціально привезені Renault ZOE, на яких експерти Renault з Франції будуть тестувати стан вітчизняної інфраструктури та її готовність приймати електромобілі.

Перші продажі електромобілів Renault стартують восени 2017 року. Першими продавцями електромобілів в мережі Renault стануть 3 офіційні дилери Renault: ТОВ «КИЙ АВТО ХОЛДИНГ» (м. Київ), ТОВ «Ю.Р.К.» (Львів) та ТОВ «АВТО ГРУП+» (Одеса).