ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО RENAULT KOLEOS В УКРАЇНІ

В першу суботу листопада компанія «Рено Україна» офіційно презентувала флагман лінійки кросоверів Renault Koleos в Києві.

На честь прибуття в Україну довгоочікуваної моделі нового Renault Koleos 4 листопада в столиці відбулася масштабна презентація, відвідувачі якої першими побачили новий Renault Koleos і, звичайно ж, протестували його в реальних умовах.

На презентацію були запрошені клієнти Renault Koleos. Більше 500 гостей суботнього заходу мали можливість познайомитися з новим Renault Koleos, а також весело провести час з усією родиною, так як програма заходу була насиченою та цікавою. Протягом дня було проведено 200 тест-драйвів нового Renault Koleos.

Прихильники Renault Koleos тестували кросовер з професійними інструкторами і представниками ЗМІ, які надавали консультацію або допомагали проїхати по складних ділянках позашляхової траси. Щоб передати всі емоції водія, який керував флагманом лінійки кросоверів Renault, цінні хвилини тест драйву були зняті на камеру. Ці відео будуть передані гостям і стануть чудовим нагадуванням про тест драйв нового Renault Koleos.

Новий Renault Koleos гідно показав себе як на асфальтній трасі, так і на складній позашляховій ділянці. Надійна підвіска, повний привід, високий дорожній просвіт в 210 мм та великі кути подолання перешкод забезпечили максимально комфортний тест драйв на ґрунтовій трасі при складних погодних умовах.

Крім тест драйву нового кросовера, в рамках програми заходу гості мали можливість:

•      познайомитися з іншими моделями лінійки Renault: спортивним і маневреним хетчбеком Megane і 100% електричним ZOE, яскравим і стильним кросовером Captur і динамічним Kadjar, елегантним і представницьким седаном Megane, а також комерційним електромобілем Kangoo Z.E .;

•      взяти участь в розвагах;

•      зробити сімейну або індивідуальну професійну фотографію в фото зоні;

•      отримати фірмові подарунки від Renault;

•      насолодитися стравами вуличної їжі та зігрітися напоями.

Сімейний характер заходу також передбачав окрему зону для самих маленьких гостей з аніматорами, дитячими смаколиками та науковим шоу з сухого льоду, яке викликало інтерес не тільки у дітей, але і у дорослих.

Драйв та яскраві емоції презентації нового Renault Koleos зробили захід успішним.

New Renault Koleos. Crossover by Renault.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.

Всі фото матеріали з презентації нового Renault Koleos доступні за посиланням

ФОТОГРАФІЇ ПРЕЗЕНТАЦІЇ